Banner

Vervoer en parkeren

Alle locaties van het HagaZiekenhuis zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is natuurlijk ook mogelijk om met de fiets of auto naar het ziekenhuis te komen.

Openbaar vervoer

De diverse locaties van het HagaZiekenhuis zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Route plannen

Bij 'Locaties' in het menu rechts staat per locatie de juiste tramlijn en buslijn vermeld. Klik op de link om direct de reis te plannen of gebruik onderstaande links. Deze websites geven ook meer informatie over het reizen met het openbaar vervoer.
9292OV
HTM
Veolia
Connexxion

Oplaadpunt OV-chipkaart

In de centrale hal van locatie Leyweg staat een oplaadpunt voor de OV-chipkaart. U kunt hier ook uw saldo en reishistorie bekijken. Het gele apparaat staat naast de andere (oplaad)automaten.

Fiets en fietsenstalling

Locatie Leyweg en Juliana Kinderziekenhuis

Op het terrein van de locatie Leyweg is tegenover de hoofdingang een onbewaakte fietsenstalling. Patiënten en bezoekers kunnen daar hun fiets of brommer plaatsen.

Locatie Sportlaan

Op het terrein van de locatie Sportlaan is rechts van de hoofdingang een onbewaakte fietsenstalling. Patiënten en bezoekers kunnen daar hun fiets of brommer plaatsen.

Auto en parkeren

Route plannen

Bij 'Bezoek' in het menu rechts staat per locatie de routebeschrijving vermeld. Klik op de link 'routebeschrijving' en er verschijnt een kaartje met een routeplanner. Vul postcode en plaats of straat en plaats in voor de route naar het ziekenhuis.

Locatie Leyweg

Locatie Leyweg grote parkeerterrein

Het grote parkeerterrein bij het HagaZiekenhuis aan de Leyweg is eigendom van de Gemeente Den Haag. Parkeren kost hier €1,70 per uur, eerste 20 minuten gratis.
Neem bij de slagboom bij de ingang van het parkeerterrein een parkeerkaartje uit de parkeerautomaat. Na het bezoek aan het ziekenhuis kunt u betalen bij een van de betaalautomaten. Deze staan in de hal bij de hoofdingang van het ziekenhuis. U kunt alleen betalen met PIN. Nadat u betaald heeft, heeft u 30 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.


Leyweg Spoedplein

Parkeren kost hier € 1,70 per uur, eerste 20 minuten gratis.
Neem bij de slagboom bij de ingang van het parkeerterrein een parkeerkaartje uit de parkeerautomaat. Na het bezoek aan het ziekenhuis kunt u betalen bij een van de betaalautomaten. Deze staan in de hal bij de ingang van het Spoedplein. U kunt alleen betalen met PIN. Nadat u betaald heeft, heeft u 30 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.

Invalidenparkeerplaatsen locatie Leyweg

Er zijn invalidenparkeerplaatsen:

  • op het grote parkeerterrein
  • langs de Prof. Dr. A. Verjaalweg
  • bij het Spoedplein

Mindervaliden hebben vanaf maandag 4 april 2016 voor het parkeerterrein een uitrijkaart nodig. Deze gratis uitrijkaart krijgen zij op vertoon van hun mindervalidenkaart (of een kopie) bij de receptie.

Oplaadpunt elektrische auto's

Op het parkeerterrein van locatie Leyweg staat een oplaadpunt voor 2 elektrische auto's. Hier kunnen medewerkers en bezoekers van het HagaZiekenhuis hun elektrische auto gratis opladen.

Storingen

Deze kunt u melden bij de receptie bij de hoofdingang van het HagaZiekenhuis.

Parkeren locatie Sportlaan

Aan de voorzijde van het HagaZiekenhuis aan de Sportlaan is een klein terrein voor betaald parkeren. De eerste 20 minuten zijn gratis, daarna betaalt u 1,25 euro per uur.
De betaalautomaat staat op het parkeerterrein, onder aan de trap naar de hoofdingang van het ziekenhuis. Er kan alleen worden betaald met PIN.

Invalidenparkeerplaats

Bij de hoofdingang zijn invalidenparkeerplaatsen